Uniq Filter by KoiOasen

Uniq Filter made by KoiOasen.

Uniq Filter er en serie af filter som kan anvendes i alle koi og fiske bassiner. Uniq Filter er udviklet til at kunne løse enhver opgave med fokus rettet imod en korrekt biokultur for dine fisk. Kvalitet og funktionalitet har været afgørende i udviklingsfasen og resultat er en særlig lækker finish uden skarpe hjørner og kanter. Alle Uniq Filter er forsynet med bundhane for nem udslamning. Uniq Filter har en volume på 430liter.

Uniq Filter kan kombineres på mange måder alt efter valg af modul, lige såvel kan der anvendes forskellige typer medier. Ydermere kan Uniq Filter leveres med en bakki Shower, her med fokus på afgasning.

 

 • Uniq Filter udviklet til at kunne bistå enhver opgave.
 • Uniq Filter er udviklet sådan at modulerne kan sammensættes alt efter dam størrelse.
 • Uniq Filter er udviklet sådan du som kunde får indfriet præcis det ønske du har.
 • Uniq Filter er udviklet sådant at ændringer er nemt og simpel, ude ændring af installationer.
 • Uniq Filter er udviklet med fokus på Aerobiske og Anaerobiske bakterier.
 • Uniq filter er udviklet sådan at vi kan tilbyde et utal af tilvalgs løsninger, også specielle løsninger.

Vælger du KoiOasen`s Uniq Filter, er det vores overbevisning, at du ikke skal skifte filter mere. Skal du ændre dit filter setup, så er det blot at tilkøbe løsdelene førend ændring er muligt.

KoiOasen står for dimensionering af dit nye filter. Dette for at sikre et korrekt valg første gang. ”Din sikkerhed for kvalitet”

Mål på modul: Brede 76cm – Dybde 76cm – Højde 102cm.

Materiale: PP 10mm – Syrefast rustfri stål.

 

Pris: Da Uniq filter tilpasses den enkelte kundes behov, imødeser KoiOasen den tætte kontakt og gennem dialog,  sikre vi, at du som kunde får det helt rigtige setup første gang. Ring, skriv eller kig forbi vores butik og vi udarbejder et tilbud.

Pris eksempel på basismodul:

Uniq Filter modul 1. Mowing bead ink. rustfri trådriste samt indvendig luft anordning. 7650,ookr

Uniq Filter modul 2. Japanmåtter. Ø110 opføringsrør i center. indvendig luft anordning. Rustfri bundrist. 7950,00kr

Uniq Filter modul 3. Japanmåtter. Uv skilleplade. Indvendig luft anordning. Rustfri bundrist. 7950,00kr

Uniq Bakki Shower. 3 sektioner. Rustfri bundriste. Spraybar. Stink låg. 6850,00kr

 

Info:

Uniq Filter kan sammenbygges på et utal af måder derved er filter-kombinationsmuligheder mange.

 

 • Uniq Filter kan benyttes som.
 • Forfilter/grovfilter via rustfri trådnet eller børste.
 • Mowingbead filter.
 • Risle filter.
 • Japan måtte filter.
 • Uv filter også i kombination med andre filtertyper.
 • Bakki shower.

 

 

At Uniq Filter er udviklet til at kunne bistå enhver opgave vil sige: At kombinationsmulighederne er mange og du kan benytte den fleste filter medie typer. KoiOasen kan varmt anbefale at kombiner Uniq Filter med en DO-IT tromlefilter.

 

Uniq Filter er udviklet sådan at modulerne kan sammensættes alt efter dam størrelse vil sige: At uanset størrelsen på din dam, så kan Uniq Filter sammensættes i flere moduler og hermed få en filter-volume som passer til din dam og ønske om brugen heraf. Uniq Filter kombineres også med en Bakki Shower og her er fokus udelukkende afgasning.

 

Uniq Filter er udviklet sådan du som kunde får indfriet præcis det ønske du har, vil sige: At ønsker du at gøre brug af dit filter på en anden måde, eller vælger du anden type medier, så er det muligt uden at skulle udskifte dit biofilter.

 

Uniq Filter er udviklet sådant at ændringer er nemt og simpel, ude ændring af installationer, vil sige: At installationsændringer er nemt. Ønsker du eks. At køre med stort flow for at have maximal udnyttelse af dine bunddræn, så er der i filteret en bypass mulighed der ikke påvirker flow i selve filteret. Lige så vel kan der isættes skilleplade i alle modulerne, hvor i der kan monteres uv lys. Ydermere kan modulerne opbygges sådan flow i hver modul kører uafhængig af hinanden, herved kan din biologi tilpasses. Alt sammen er en nem ændring og til disse ændringer tilkøbes de dele som skal benyttes. Ergo er det ikke nødvendigt at udskifte hele sit filter.

 

Uniq Filter er udviklet med fokus på Aerobiske og Anaerobiske bakterier vil sige: At du selv har indflydelse på hvilke bakterier der skal fokuseres på som (Aerobiske bakterier som er iltkrævende eller Anaerobiske bakterier som ikke er iltkrævende) med dette, har du nu mulighed for at krontolerer både (Nitrifikasions proces men også Denitrifikasions proces) Sidstnævnt omdanner Nitrat til den frie luft og du vil opleve en dam som er i fuld balance.

 

Uniq filter er udviklet sådan at vi kan tilbyde et utal af tilvalgs løsninger, også specielle løsninger vil sige: Som skrevet er stort set alt muligt og filteret kan tilpasses alle damme. Ved behov for ændringer, er det også muligt da produkterne er fremstillet hos KoiOasen i Danmark.

 

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.