Om

Bagom Koioasen

Siden 2019

 KoiOasen blev stiftet i 2019 af indehaver Jesper Andersen. 

Gennem mange års læring og fordybelse har jeg tilegnet mig en masse relevant erfaring i og omkring koi verdenen. Gennem årene voksede kontaktfladen til andre koi entusiater sig større. Samtidig har jeg erfaret, at efterspørgslen af rådgivning og vejledning er stigende, og dermed er grundlaget for KoiOasen nu skabt. Jeg aflagde eksamen i Kolding som dyrehandel, fik de nødvendige godkendelser og importtilladelser, ja så var jeg igang. Hos KoiOasen har vi ambitioner om at danne rammerne for godt håndværk, kvalitetsprodukter og kompetent rådgivning. Med 32 års erfaring inden for håndværk, nybyg og vandbehandling, er jeg af den klare overbevisning, at mine kunder tilbydes det bedst mulige.

Mine ambitioner er ikke at leverer det som så mange andre leverer. Jeg vil gerne gå et skridt videre og bruge alle mine kompentencer. Jeg vigtigere det, at fordybe sig og sætte sig grundigt ind i tingene. Under overfladen er der Så meget mere som er særdeles vigtig for jeg og mine kunder lykkes godt med at have Koi og havedam. Med fordybelse menes, at jeg vigtigere det at gå ned i detaljerne og finde evidens for succes eller ikke succes. Vi alle kan måle vandværdier, men det er bare ikke altid nok, her skal der viden og erfaring til, den har jeg og den vil jeg gerne dele med mine kunder.

Koi verden er yderst fascinerende, men også en verden hvor det kan være svært at få korrekt råd og vejledning. Dét sagt ud fra, at der ikke er to damme der er ens, og derfor kan det være meget forskelligt, og til tider vanskeligt at råde og vejlede korrekt. Denne udfordring tager KoiOasen gerne op, også i tæt samarbejde med vores yderst kompetente samarbejdspartnere.

KoiOasen har et motto: ”Lær din dam at kende”. Det kan tage flere år at lære sin dam at kende. KoiOasen hjælper dig glædeligt på vej.

KoiOasen er en fysisk beliggende butik i Jammerbugt, Brovst, som sælger fisk, teknik, udstyr, foder, behandling og diverse tilbehør. KoiOasen sælger udelukkende produkter af høj kvalitet. Når man er kunde hos KoiOasen, får man service og vejledning til det rigtige udstyr. Vores vision er, at vores kunder får den rigtige løsning første gang. KoiOasen sælger kun produkter som er holdbare løsninger. Vi har i 2022 tilkoblet web-shop som vi gennem den næste tid får opdateret. Vi har ikke alt på vores web-shop men vi kar eller kan leverer alt og til konkurencedygtige priser. 

KoiOasen tilbyder komplette løsninger hvor vi gerne står for alt. Gennem en grundig dialog med dig, råd og vejledning finder vi sammen frem til den præcise løsning som passer dig bedst. Der er et utal af løsninger, nogle mere kompliceret end andre, men KoiOasen ser ingen begrænsninger – kun muligheder.

KoiOasen er altid i udvikling og vi har mange ambitioner. Vi har gennem det seneste år, udviklet og produceret filteranlæg udført i glasfiber. Vi er nu påbegyndt produktion af filteranlæg udført i pp plast materiale – lige som vi kender så mange andre filteranlæg – vi vil godt gå et skridt videre og producerer anlæg hvor der er tænkt mere over materialevalg, funktion, funktionalitet og ikke mindst Finish. Vi producerer standard anlæg men er faktisk ikke det vi vigtigere mest. Vi vil gerne tilbyde vores kunder præcis det anlæg de ønsker og har behov for, et nok naturligt, men vi producerer anlæggene sådan de passer ind i kundernes setup, ergo, vi special fremstiller tilter til den enkelte opgave. Alt dette uden ekstra omkostninger for vores kunder.

Tak til alle jer og tak fordi vi kan dele vores fælles passion. 

Om

Om KoiOasen

KoiOasen er en fysisk beliggende butik i Jammerbugt, Brovst, som sælger fisk, teknik, udstyr, foder, behandling og diverse tilbehør. KoiOasen sælger udelukkende produkter af høj kvalitet. Når man er kunde hos KoiOasen, får man service og vejledning til det rigtige udstyr. Vores vision er, at vores kunder får den rigtige løsning første gang. KoiOasen sælger kun produkter som er holdbare løsninger.

KoiOasen tilbyder komplette løsninger hvor vi står for alt. Gennem en grundig dialog med dig, råd og vejledning finder vi sammen frem til den præcise løsning som passer dig bedst. Der er et utal af løsninger, nogle mere kompliceret end andre, men KoiOasen ser ingen begrænsninger – kun muligheder.

Din personlige rådgiver inden for fisk og havedam!

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.