Pondovac 5 Bassinstøvsuger

6.895,00 DKK

Pondovac 5 er en virkelig kraftfuld og alsidig støvsuger, som effektivt kan suge snavs, slam, blade og let løselige trådalger fra bunden af havedamme og er også egnet til swimmingpools. Derudover er den, med dens specielle tilbehørs mundstykker, perfekt til at rense store sten og lige flader i bassinet og et af dens universalmundstykker kan indstilles til ikke at suge småsten (3-12mm.) op fra bunden. Pondovac 5 er velegnet til dammen over 5.000 liter vand.

Pondovac 5 kan køre kontinuerligt uden du skal stoppe for at tømme bassinstøvsugeren. Og med justerfunktionen på håndtaget kan du justere suge evnen.

Pondovac 5 går effektivt i dybden uden problemer og frasorterer automatisk snavs i beholderen og det rensede vand bliver derefter ledt ud i f.eks. blomsterbedet, afløb eller tilbage i bassinet.

Der medfølger en stor Pondovac 5 tilbehørspakke som passer til ethvert formål
– Universalmundstykke der indstilles til ikke at suge småsten (3-12mm.) op fra bunden
– Mundstykke som er specialdesignet til trådalger
– Børstemundstykke til fastgroet snavs på sten, hjørner og siddende i bassinet
– Vådmundstykke til at suge vand op fra gulv og fliser
– Bredt mundstykke med integreret børsteruller til de store områder i bassinet
– Aluminiumsrør som kan forlænges
– Et gennemsigtigt langt rør, hvor du kan se det slam og snavs den suger op
 

Pondovac 5 bassinstøvsuger, tekniske data

Mål (L x W x H                 436 x 425 x 716 mm
Nominel spænding         230 V / 50 Hz
Strømforbrug                  1700W
Strømforbrug pumpe      900W
Strømkabel længden       7,5 M
Nettovægt                       24.3 kg
Sugedybde maks.             2.5 m
Længde, sugeslange        5 m
Længde afløbsslange     10 m – kan forlænges op til 50 meter


Pondovac 5, produktegenskaber

Pondovac 5 forfilternet pose
Større partikler såsom småsten, alger, slam eller blade bliver opsamlet i en stor forfilter pose, tømning af posen sker via lynlås. Til mindre partikler > 1 mm medfølger en ekstra fin fileterenet pose som monteres på udløbsslangen

Store hjul på Pondovac 5
Når du trækker din Pondovac 5 bassinstøvsuger på et meget ujævnt terræn, har den et par store specielle hjul på 155 mm som sikrer en god fremkommelighed, den er derfor nærmere at trække. Mere frihøjde og lydløse dæk i Big Wheel design.

Pondovac 5 håndregulator
Til justering af den kraftige sugeeffekt sidder der en regulator på håndtaget, bruges for eksempel til lavt vand m.m.

Universal Pondovac 5 mundstykker til alle slags opgaver
Med alle de forskellige mundstykker som følger med, er det let at fjerne slam og blade m.m.
Et mundstykke der kan reguleres, så den ikke suger småsten med fra 3-12 mm og børster som kan komme ind i alle hjørner og kan tage snavs som sidder fast, et mundstykke til lige flader og et vådmundstykke til at suge vand op fra fliser og gulv.
Generelt kan man sige at Pondovac 5 er en nem og kraftfuld støvsuger, som kan rengøre alt, der har med vand i haven at gøre.

Følg med i, hvad Pondovac 5 suger op
På selve støvsugerrøret ved håndtaget kan du montere det gennemsigtige rør og herved kan du se hvilken slags snavs den suger op. Dette er praktisk, f.eks. hvis du ikke kan se bunden og den bare suger rent vand op, er det tid til at flytte støvsugerenden til et andet sted i bassinet, hvor der er slam og blade.

Automatisk tømning af Pondovac 5 beholderen
Du behøver ikke pludseligt at stoppe op med at støvsuge bassinet for at tømme beholderen i Pondvac 5 støvsugeren, da den automatisk tømmer sig selv når den er fyldt op med den kraftige lænsepumpe.
Du bestemmer selv hvor tømningen skal ske, da der medfølger en slange som med den ene ende monteres på støvsugeren og den anden ende kan du lægge i blomsterbedet eller i et afløb. Hvis du har klor i poolen eller spabadet skal du selvfølge ikke tømme det ud i blomsterbedet.

Hvor kan Pondovac 5 benyttes
Støvsugeren har et minimalt vandforbrug og kan bruges i helt fra små bassiner til store koi- og havedamme. Swimmingpools og spabade er den også perfekt til da den kan tåle klorvand.
Koishopper vil ikke anbefale at du bruger den i saltvand, da den skal skylles igennem med almindelig vand efterfølgende hver gang! Og dette vil gå ud over garantien på støvsugeren.

Pondovac 5 sugeevne
Damstøvsugeren har en meget kraftig motor og kan derfor suge på dybere vand og hele tiden, alt imens det beskidte vand pumpes ud af afløbsslangen. Det beskidte vand pumpes ud af damstøvsugeren med en separat lænsepumpe.
Bemærk at Pondovac 5 støvsugeren kan pumpe det beskidte vand væk i helt op til 3 meters højde.

Pondovac 5 er en virkelig kraftfuld og alsidigstøvsuger, som effektivt kan suge snavs, slam, blade og let løselige trådalger fra bunden af havedamme og er også egnet til swimmingpools. Derudover er den, med dens specielle tilbehørs mundstykker, perfekt til at rense store sten og lige flader i bassinet og et af dens universalmundstykker kan indstilles til ikke at suge småsten (3-12mm.) op fra bunden. Pondovac 5 er velegnet til dammen over 5.000 liter vand.

Pondovac 5 kan køre kontinuerligt uden du skal stoppe for at tømme bassinstøvsugeren. Og med justerfunktionen på håndtaget kan du justere suge evnen.

Pondovac 5 går effektivt i dybden uden problemer og frasorterer automatisk snavs i beholderen og det rensede vand bliver derefter ledt ud i f.eks. blomsterbedet, afløb eller tilbage i bassinet.

Relaterede produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.