Fisk bør naturligvis behandles som vi selv ønsker at blive behandlet.

Vores fisk er dyrebare juveler som vi ønsker at passe på i mange år. Derfor er det vigtigt at vi tilbyder dem nogle sunde vilkår, således vi skaber nogle gode forudsætninger for vores fisks immunforsvar.

Der findes enormt mange foderprodukter på markedet. Vi har selv været turen rundt og prøvet mange forskellige produkter – nogle gode, andre knap så gode. Vi har gennem tiden fundet de foderprodukter som vi tror på, og som har vist sig at have den ønskede effekt på vores fisk. Disse produkter forhandles naturligvis hos KoiOasen.

Desuden har vi med brug af vores mikroorganismer erfaret, at vores vand er krystal klart, også uden brug af UV lys. Ligeledes ser vi, at hvis en fisk har fået et sår, så heler det enormt hurtig.

Vores fisks immunforsvar er yderst vigtigt og skal prioriteres meget højt. Fisks immunforsvar sikrer deres evne til at modstå forskellige svingninger i vand eller belastninger, som for eksempel parasitter.

Vi alle har sikkert kendskab til parasitter, og ved at de volder problemer. Vi er meget opmærksomme på disse parasitter og undersøger vores fisk ofte via skrab og mikroskop. Parasitproblemer er langt nemmere at undgå, hvis vi altid er opmærksomme herpå, samt sikrer at vores fisk er sunde og raske.

Vi tilbyder at hjælpe vores kunder med skrab af fisk. Vi kan konstatere parasitforekomster og typebestemme dem, samt vejlede i behandling. Vi gør dog opmærksom på, at den ydelse vi tilbyder ikke kan erstatte brug af dyrlæge. Har vi vanskeligt ved at konstaterer et problem, opfordrer vi til at gøre brug af vores dygtige og kompetente dyrlæge.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.