Inspiration

Har du brug for inspiration til din havedam

Høj på service

Ønsker du at få – eller har du allerede en havedam? Har du en havedam hvor du tænker der skal ske noget nyt? Det kunne være et nyt filter eller måske flere fisk?

Eller har du en havedam som volder dig problemer? Så er KoiOasen lige ved din side. Vi tilbyder rådgivning og vejledning om havedamme og fisk. Ønsker du at få etableret en ny havedam, så vil vi altid anbefale at du søger råd og vejledning. Vi har set så mange med havedam, som har haft de bedste intentioner, men trods de gode intentioner, så kommer havedammen ikke til at fungere. Dette er en skam da det højst sandsynligt har kostet både tid og penge. KoiOasen vil med glæde hjælpe projektet i gang.

KoiOasen tilbyder alle former for løsninger inden for havedam. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi står gerne for alt så du som kunde blot kan læne dig tilbage og trygt stole på, at din havedam bliver endnu et perfekt resultat, som oser af professionalisme. Er du en blandt mange kunder som ønsker glas i havedam, så er KoiOasen et godt valg. KoiOasen dimensionerer glas tykkelse og special fremstiller rammer i syrefast rustfrit stål. Mulighederne er mange. 

Kig lidt rundt i billederne og find lidt inspiration. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.