Exact Idip 570

195,00 kr.4.395,00 kr.

Ønsker du præcise tests er Exact Idip 570 klart at foretrække.

Exact Idip kan stort set måle alt. For eksempel følgende: Ph, Kh, Gh, Nitrit, Nitrat, Amoniak, phosfat, ilt, salt, kobber, jern og så videre.

Exact Idip 570 tilsluttes din tablet eller smartphone via bluetooth. Alle data lagres på din enhed og kan formidles via mail.

“Lær din dam at kende”
Få overblik over dine vandværdier, ved hjælp af Exact Idip 570.

Hvad sker der med dine vandværdier når du foretager ændringer i din dam:

  • Større eller mindre vand-flow?
  • Mere eller mindre foder?
  • Ændringer i forhold til tilførelse af præparater til vandforbedring?

Klart et sæt vi anbefaler til alle ambitiøse havedamsejere.

KoiOasen har altid friske test strips på lager.

Den nyeste teknologi inden for digital vandtest giver kunderne mulighed for at overføre deres vandtestresultater direkte til en smartphone ved hjælp af en personlig app. Derfra kan de gemmes, e-mailes og kategoriseres efter placering eller kunder.

Ideel til kunder, der ønsker at teste vandet i deres akvarium, dam og vand funktion:

  • Gør en masse regelmæssige test, og muligvis på forskellige steder, og har brug for at registrere testresultaterne
  • Vil du beholde resultaterne i et diagram

–> iDip-fotometeret® tester dit vand og downloader resultaterne for dig

Resultaterne omfatter dato, klokkeslæt og placering – lagring af gentagne dataposter

Den nye og spændende eXact iDip® 570 fotometer udnytter kraften i smarte enheder og enkelheden i design til effektivt at håndtere regelmæssig og kompleks vand test. Smart phone-appen er designet til at fungere problemfrit med den vandtætte håndholdte enhed med parameteroplysninger, datalagring og GPS-sporinginkluderet. Resultaterne er hurtigt tilgængelige og nøjagtige. EXact iDip® 570 fotometeret er fremstillet ved hjælp af de højeste kvalitetsstandarder, der er i stand til at køre over 19 vandkvalitetstest, bruger enkle AAA-batterier.

Certificeret til NSF/ANSI Standard 50 NSF er en produkttest-, inspektions- og certificeringsorganisation (Michigan, USA). Certificerede produkter får en nøjagtighedsvurdering til et af tre niveauer: L1, L2 eller L3, hvor L1 er den højeste nøjagtighedsvurdering. EZ &iDip Photometers har L1 NSF-certificeringer for en række testparametre; gør dem til de eneste målere i deres klasse for at opnå denne sondring.

IDip® 486107-AQ-K 570 Aquarium Starter Kit leveres med:

  • 4 tests forudinstalleret fra app-butikken, herunder pH, gratis klor, total klor og total alkalinitet
  • reagenser til at teste 25 vandprøver for pH II (486639-II), Nitrat (486655), Total Alkalinity (486641), Ammoniak (486654), Total Hardness high range (486656) & Fosfat (486814) (omfatter ikke køb i appen)

For at udføre tests skal du:

  • for at downloade og installere hver test fra app-store fra £ 4,95 * hver eller til en bundtpris (570 Aquarium Bundle) – priserne varierer afhængigt af valutakurser. Dette er en engangsomkostning, når en test er blevet downloadet til din smarte enhed fra app-store, kan den bruges på ubestemt tid.
  • Køb reagens/teststrimler til den pågældende test, for et komplet sortiment, se tabellen på denne side

Nye tests udvikles konstant – hvilket gør dette til en testenhed, der kan vokse med dine behov og krav. Det gør det også meget effektivt, da brugeren kun betaler for det, han rent faktisk bruger.

Data overføres problemfrit mellem de to enheder, når de kombineres med eXact iDip® 570-fotometeret ved hjælp af trådløs Bluetooth-teknologi®, der synkroniserer og overfører testresultater i realtid. Ansøgningen gemmer testresultater historie af flere vandkilder. Data kan deles via e-mail, og den indbyggede GPS-funktion giver mulighed for nem hentning af vandteststeder.

Relaterede produkter

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.