Bakki Shower by KoiOasen

Bakki Shower by KoiOasen.

KoiOasen producerer Bakki Shower i alle størrelser og udformninger. Alle Bakki Shower fremstilles i 10mm PP-plast materiale og er derfor blandt de kraftigste og mest formstabile på marked. Finish er i top og der er ikke gået på kompromis nogen steder.

Vi har standard størrelser Bakki Shower på lager.

Inden køb af vores Bakki Shower, anbefaler vi, at du gøre brug af vores tilbud om en beregning på vores Bakki Shower.

Bakki Shower by KoiOasen.

KoiOasen producerer Bakki Shower i alle størrelser og udformninger. Alle Bakki Shower fremstilles i 10mm PP-plast materiale og er derfor blandt de kraftigste og mest formstabile på marked. Finish er i top og der er ikke gået på kompromis nogen steder.

Bakki Shower er meget populær og anvendt mange steder. Nogle vil måske sige (Bakki Shower er det bedste biofilter på markedet). KoiOasen deler ikke holdningen om at Bakki Shower er bedst på markedet, dog kan vi hurtig blive enige om at Bakki Shower er god til nogle ting forudsat korrekt brug.

KoiOasen`s holdning og meninger.

Fordel.

 • Afgasning da vand spaltes i mødet med medierne (ved korrekt brug)
 • Nedbryder Ammonika og Nitrit
 • Nedbryder Nitrat (afhængig af medier)
 • Enkelt installation
 • Vedligeholdelsesfri
 • God i kombination med andet biologisk filter.

Ulempe:

 • Kræver enorm vandmængde for fuld effekt
 • Larmer
 • Ikke egnet til vinterbrug grundet nedkøling af vand
 • Biologi er svær at starte
 • Biologi er nem at nedbryde
 • Kan have svært ved at håndterer store foder mængder

Der vil altid være fordele og ulemper ved alle filter og det er jo også en holdningssag hvad man er til. KoiOasen vil klart anbefale brug af Bakki Shower, men vi vil altid tænke Bakki Shower ind som et supplement til et allerede eksisterende biofilter. Vi mener ikke Bakki Shower kan stå alene da den biologiske del er for skrøbelig. Bakki shower er eminent til afgasning da vandet der rammer medierne spaltes enormt.  Via afgasning nedbringes affaldsstofferne i vandet.

I Japan anvendes Bakki Shower af flere avlere som afgasning. Fælles for dem alle er at Bakki Shower ikke står alene, langt de fleste benytter Japanmåtter som det primær biologiske filter.

Ved brug af Bacteria House – krystal bio – Alfa Gros eller liggende medie, Skabes der et godt miljø til Anarobiske bakterier, disse samtidig med stor afgasning er årsag til Nitrat oftest ikke er et problem i damme med Bakki Shower.

Bakki Shower by KoiOasen, produceres som skrevet tidligere, i alle størrelser. Vores kunde køber præcis den Bakki Shower der passer til deres dam og filter setup. Det sagt ud fra, at alle Bakki Shower er dimensioneret til Kunden. KoiOasen laver en beregning på – Hvor mange medier Bakki Shower skal indholde – Hvor stort vandflow der påkræves – Hvor mange bakke der skal anvendes.

KoiOasen vigtigere en grundig beregning da – Medie valg – Vandflow – Overflade areal – løftehøjde er altafgørende for korrekt brug ”Din sikkerhed for kvalitet”

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.