FlowFriend Pro

24.495,00 kr.

FlowFriend Pro.

Høj kvalitet, høj ydelse og lavt strømforbrug. Med hele 0-105m3/time. Er FlowFriend Pro at anbefale hvis du har behov for en stor vandmængde. Er velegnet til anlæg med lav løftehøjde.

 

Link

Installatie- en gebruikersgids voor de FlowfriendFlowFriend Pro

Uitgebreide flow/efficiency diagram FlowFriend PRO

Afmetingen FlowFriend Pro

Flyer FlowFriend Standard/PRO/HP

 

FlowFriend-serien:
• ekstremt energieffektiv
• standard flow- / hastighedskontrol
• valgfri 0-10V-kontrol
• store flow med lavt energiforbrug
• ekstremt lydsvag
• en meget effektiv, ny generation permanentmagnetmotor
• 3 forskellige optimerede pumpehus, helt støbt fra rustfrit stål 316
• optimal tilpasning til alsidig applikation premium IE4-motor
• motor udviklet og produceret i Tyskland
• verdensomspændende anvendelse: spændinger i intervallet ë tilbage 100-240V / 50-60 Hz

Som standard er hver type FlowFriend justerbar i hastighed (600-2550 omdr./min.). Der er bygget et display på pumpen til regulering, hvor strømmen og timerne også kan læses. Hver FlowFriend kan også styres eksternt via en valgfri 0-10V-indgang. Den store fordel ved permanente magnetmotorer sammenlignet med frekvensstyrede asynkrone motorer er den bemærkelsesværdigt høje effektivitet ved lave hastigheder. Imidlertid er de også betydeligt mere økonomiske i det højere omdrejningstal.

Geniale pumpehus
Hydraulikken i en pumpe består af pumpehjul og pumpehus. FlowFriends hydraulik er udelukkende lavet af støbt rustfrit stål 316. Robust, glat og en perfekt form til minimale interne tab.

 

Hydraulikken bestemmer:
• i vid udstrækning pumpens samlede effektivitet
• pumpens egnethed til en bestemt anvendelse

 

FlowFriend PRO
Denne propelpumpe har et lavt hoved og meget vandvolumen. For eksempel er der ved 0,5 mwc en kapacitet på 50m3 / time til rådighed med et forbrug på 200 Watt. FlowFriend PRO har en suge- / afgangsforbindelse på ikke mindre end 125 mm for at minimere interne pumpetab. PRO kan håndtere betydeligt mere tryk end såkaldte ‘air-lift’ baserede systemer, og på grund af sin justerbarhed er PRO ekstremt fleksibel i brug. Anvendelserne er filtre med flere kammer, bevægelige senge og tromler.

Motor og tætning
FlowFriend har en meget høj kvalitet Eagle Burgmann akseltætning. Selve motoren er udviklet og er produceret af en af

Tysklands største og vigtigste producenter af elmotorer. Motorens effektivitet er afhængigt af hastigheden mellem 88 og 94%.

Tør løber eller våd løber

FlowFriend er en tørinstalleret pumpe med akseltætning (tørløb). Med hensyn til energi og sikkerhed er denne teknik et overlegen valg i forhold til såkaldte våde løbere (hvor pumpens anker roterer i vandet). Af denne grund anvendes i industrielle applikationer næsten udelukkende pumper med akseltætning. Da ankeret og statoren er placeret meget tæt på hinanden i tørre løbere, har de betydeligt mindre energitab under drift sammenlignet med tørre løbere. Med våde løbere er der altid et kompromis. Hvis afstanden mellem stator og anker er meget lille, er risikoen for beskadigelse på grund af fast snavs mellem anker og stator meget høj. Men hvis afstanden stiger, stiger pumpens energitab i kvadrat.
Hvis statorens side af en kirtelfri ventil er beskadiget, er direkte kontakt mellem kernen (med spændinger over 300V) og vandet mulig. En våd løber anbefales derfor ikke til applikationer, hvor folk rører ved vandet eller svømmer i det.

Resultatet af pumpen afspejles bedst i pumpediagrammerne og specifikationerne. Pumpen er testet på et testanlæg, der overholder følgende standarder: NEN-EN-ISO 9906. Pumpen overholder europæisk direktiv 2009/125 / EF (krav til miljøvenligt design til vandpumper). Se vores brochure for diagrammer og specifikationer.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.