-29%

Clarity protein CL6

Original price was: 3.500,00 kr..Current price is: 2.500,00 kr..

Clarity protein skimmer 6 (Brugt Sælges for kunde)

Protein skimmer – 10000 liter pr. time

Model: CL6
Liter pr. Time: 6.000
Bassin størrelse: 10.000 – 30.000
Dimensioner: 135 H x 85 L x 40 W
Tilgang: 50mm

Nypris 8200,00kr

 

Clarity protein skimmer. Dette resulterer i fremragende effektivitet, også i ferskvand og åbner op for mange spændende anvendelser for Clarity protein skimmer.

Under den normale procedure for fodring fisk og nedbrydning af organisk stof, er niveauet af ilt i vandet ændret. Disse miljømæssige ændringer er ikke ønskværdigt og kan resultere i øget stress og usunde forhold for Koi’er. Clarity protein skimmerens driftsform genskaber balancen af ilt i vandet som en del af processen med at nedbryde ammoniak og nitrit til nitrat, før skumdannelse.

Når vandet risler ned i Clarity Protein skimmer via et “brusehovde” som “lufter” vandet, begynder bakterier som er fastgjort til bio-ringe at nedbryde organiske forbindelser til et enklere og mindre giftige stoffer. Det vigtigste eksempel på denne proces er “spaltningen” af ammoniak til nitrit og til sidst nitrat.

Dette resulterer i en mere effektiv fjernelse af organiske forbindelser. Ozon behandling kan kombineres med  Clarity protein skimmer, som resulterer i stabile vandforhold på trods af store variationer i kvaliteten af det indkommende bassinvand.

Clarity protein skimmer har næsten ingen vedligeholdelse og er let at installere og kan køre i flere måneder uden nogen form for vedligeholdelse (afhængig af kvaliteten af bassinvandet som pumpes ind). Da der ikke er nogen bevægelige dele og dermed ingen slitage, har Clarity protein skimmer har en lang levetid.

 

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.