KoiOasen er leveringsdygtig af alle slags kvalitets koi fra de bedste avlere i Japan. Vi importerer løbende nye koi, såvel til vores salgsbassiner samt, til vores kunder som har bestilt særlig udvalgte koi.

KoiOasen har bla. et tæt samarbejde med Koi Ichi Ban Europe, Wilfried Couvet. Wilfried har et fantastisk øje for særlige gode kvalitets Koi, har et stort indblik i den Japanske kultur og kender størstedelen af avlerne i Japan. Samarbejdet betragtes som en gave til os og ikke mindst, for vores kunder.

Alle koi gennemgår et grundigt karantæneforløb før salg. Alle koi er testet for KHV og diverse vira jf. Fødevarestyrelsens anbefaling.  Vi benytter, DTU Aqua institut for Akvatiske Ressourcer ”Din sikkerhed for kvalitet”

KoiOasen løfter gerne opgaven at finde præcis den eller de koi vores kunder ønsker. Har Du et specifikt ønske, skal du blot oplyse hvilken type-variant-pris og størrelse du ønsker. Når vi har fundet et match, så modtager du til godkendelse, billeder af fiskene. Er match korrekt, importeres de valgte koi.

OBS: Indkøb af koi i Japan, forgår i perioden hvor vi har de kolde måneder i Danmark. KoiOasen tilbyder, at alle koi kan overvintre her hos os i opvarmet bassin frem til sæsonstart, uden beregning.

 

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.