Malamix Food

695,00 DKK895,00 DKK

KoiOasen anbefaler Malamix Food som et særligt kosttilskud til dine Koi. Anbefales særligt forår og efterår for at opbygge fiskenes immunforsvar. Kan også anbefales som et helårs foder. KoiOasen lagerføre blot 2 produkter foder, Malamix og Kashira. Fælles for dem begge er, at de er testet med stor succes.

Malamix Food, er koi foder af bedste kvalitet. Malamix Food stimulerer immunsystemet på din fisk gennem sin helt unikke sammensætning. Dette gør dine koi mere modstandsdygtige over for stress, infektioner og andre sygdomme. De tilsatte ingredienser (Aloe Vera, Inuline, Astaxanthin, Spirulina, Hvidløgpulver, Vitamin A, D3, E, C, ølgær, hvedekim, fiskeolie osv.) opfylder de højeste krav, standarder og værdier (GMP-certifikat).

Ryd

Malamix Food har den fordel, at det er ideelt til fodring hele året rundt. Mængden og hyppigheden afhænger af vandtemperaturen. Ved en vandtemperatur over 12°C kan det anbefales at fodre 2-4 gange dagligt og med en mængde som fiskene spiser inden for 10 minutter. Ved en vandtemperatur under 12°C er er 1 fodring dagligt tilstrækkelig. Så længe fiskene beder om mad, kan du fodre dem. Fiskene afgør selv hvor længe de lyster at spise men oftest stopper de ved en vandtemperatur omkring 6-7 grader.
Malamix Food er et nemt fordøjeligt og meget velsmagende foder. Sammensætningen sikrer nem fordøjelse og er præcist tilpasset koi’s behov, affaldsstoffer er minimal. Jo bedre fordøjelsen af foderet og absorptionen af næringsstoffer, jo mindre forurening og derfor pænere vand!
Malamix Food indeholder et ekstra højt indhold af naturlige farveforstærkere. Den afbalancerede interaktion mellem Spirulina, Astaxanthin og C-vitamin sikrer, at den røde farve forbliver intens og langvarig uden at påvirke den hvide farve. Desuden sikrer sammensætningen, det rette forhold mellem proteiner, kulhydrater og fedtstoffer hvilket bevirker, hurtig vækst af koi, og i kombination med en perfekt kropsform.
Malamix Food produceret i Benelux. Der stræbes efter en: perfekt kvalitet til en realistisk pris – garanteret friskhed – Produceret under strege europæiske kvalitetsstandarder. GMP godkendt.
Malamix Food er det perfekte og komplementære supplement til Malamix17. Kombinationen af disse 2 top produkter, som begge er udviklet af koi læge Maarten Lammens, sikrer at dine koi´s immunforsvar stimuleres på alle mulige måder. Malamix17 indeholder filterbakterier, probiotika og immunforstærkere som absorberes gennem slimlag, skind og gennem gællefiltrering.
Malamix Food fås i  7 kg spand og i 5 kg og 10 kg pose. Pille størrelse findes i 6mm.

 

Relaterede produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.